Jogi Feltételek és Adatvédelmi Irányelvek

JOGI NYILATKOZAT

Felelős

A vállalat neve: CASA PRONAT, SL
Bejegyzett székhely: C / Gregal, 1 P.I. Can Pruna, 17421 – Riudarenes (Girona).
Telefon: 972.749.342
NIF / CIF: B-63181085

A weboldal ezen részében a CASA PRONAT SL felhasználója hozzáférhet a felhasználók és a CASA PRONAT SL, a jelen weboldal tulajdonosa közötti kapcsolatokat meghatározó jogi feltételekkel kapcsolatos összes szükséges információhoz.

A CASA PRONAT SL kötelezettséget vállal arra, hogy a weboldal felhasználóinak és ügyfeleinek minden adatát teljes körű garanciákkal és a személyes adatok gyűjtését és feldolgozását szabályozó nemzeti és európai követelményeknek megfelelően kezeli. Az RGPD (az (EU) 2016/679 adatvédelmi rendelet) és az LSSI-CE 34/2002 törvény július 11-i, az információs társadalom és az elektronikus kereskedelem szolgáltatásairól szóló 34/2002 törvényének betartása.

 

Általános felhasználási feltételek

Az általános felhasználási feltételek meghatározzák a weboldal használatát, tartalmát és a felhasználók számára elérhető szolgáltatásokat. A weboldal minden felhasználója a weboldal használatával egyidejűleg elfogadja az általános felhasználási feltételeket.

 

Személyes adatok

Olvassa el az alábbi adatvédelmi szabályzatot.

 

Biztonsági intézkedések

A felhasználó vagy az ügyfél által a CASA PRONAT SL-nek közölt valamennyi személyes adat tárolható automatizált adatbázisokban vagy sem, de a tulajdonjoga kizárólag a CASA PRONAT SL-nek felel meg. A CASA PRONAT SL felelős az összes olyan technikai, szervezési és biztonsági intézkedés végrehajtásáért, amely garantálja az információk bizalmas jellegét, integritását és minőségét, ahogyan azt a hatályos adatvédelmi rendeletek meghatározzák.

A felhasználók és a CASA PRONAT SL közötti kommunikáció biztonságos csatornákon keresztül történik, és az átvitt adatok https protokollokkal titkosítva vannak, hogy a legjobb biztonsági és titoktartási feltételeket garantáljuk felhasználóink számára.

 

A felhasználók kötelezettségvállalásai és kötelezettségei

A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés és az azon való navigálás nem jelent kereskedelmi kapcsolatot a CASA PRONAT SL-lel. Ezen túlmenően a felhasználó vállalja, hogy a weboldalt és annak szolgáltatásait, illetve tartalmát a hatályos jogszabályoknak megfelelően és a közrend megőrzésével használja. Tilos a weboldal használata arra, hogy kárt okozzon vagy megakadályozza a weboldal normális működését.

A felhasználónak tisztában kell lennie azzal, hogy a számítógépes rendszerek nem 100%-ban megbízhatóak, és a CASA PRONAT SL nem tudja garantálni, hogy nincs olyan vírus vagy elem, amely a felhasználó számítógépes rendszerében (szoftver és hardver) vagy elektronikus dokumentumaiban és fájljaiban változásokat okozhat.

A CASA PRONAT SL nem felelős a weboldal felhasználói által generált hozzájárulásokért vagy a CASA PRONAT kozmetikumok használatáért. A fogyasztók végső soron felelősek a termék használatáért és a weboldal anyagainak értelmezéséért.

 

A weboldalhoz való hozzáférés kizárásának joga

A CASA PRONAT SL fenntartja a jogot, hogy kizárja a weboldal azon felhasználóit vagy vásárlóit, akik nem tartják be a felhasználási feltételekben meghatározott feltételeket.

 

Szellemi tulajdon – Szerzői jog

A weboldal tartalmának és kialakításának tulajdonosa a CASA PRONAT SL. A weboldal anyagainak sokszorosítása, módosítása, terjesztése és kereskedelmi forgalomba hozatala kívül esik a szerzői jog hatályán, mivel az ilyen jog a szerző vagy alkotó előzetes írásbeli hozzájárulását követeli meg. Ezen túlmenően, a weboldal másolása vagy letöltése kizárólag magáncélú felhasználásra engedélyezett, kereskedelmi célokra soha.

A weboldal anyagainak jogosulatlan felhasználása, valamint az e szellemi és ipari tulajdon használatából eredő károk jogi lépéseket vonhatnak maguk után.

A jelen webhelyen a szerzői jogok megőrzése érdekében a harmadik felek tartalmait ekként említjük. Tehát, amennyiben tudomása van a szerzői jogok megsértéséről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Az ezen a weboldalon használt fényképek saját alkotásokon, licencszerződéseken. és ingyenes képbankokon alapulnak.

 

Weboldal link politikája

Ez a weboldal külső linkeket használ más internetes oldalakra, de a CASA PRONAT SL nem gyakorol semmilyen ellenőrzést ezek felett a weboldalak felett vagy azok tartalma felett. Ezért a CASA PRONAT SL nem vállal felelősséget a külső weboldalhoz tartozó linkek tartalmáért, és nem garantálja az ilyen linkeken vagy más internetes oldalakon található anyagok vagy információk technikai elérhetőségét, minőségét, megbízhatóságát, pontosságát, terjedelmét, hitelességét, érvényességét és alkotmányosságát.

Hasonlóképpen, ezeknek a külső linkeknek a feltüntetése nem jelent semmiféle társulást, egyesülést vagy részvételt a hivatkozott weboldalakkal.

Ezt a weboldalt nem szabad más weboldalakkal összekapcsolni mélylinkek, IMG vagy képi linkek és keretek használatával.

 

Követelések

A CASA PRONAT SL tájékoztatja ügyfeleit, hogy a felhasználók és az ügyfelek rendelkezésére állnak a panasztételi űrlapok. Az ügyfél a info@fisiocrem.com címre küldött e-mailben kérhet reklamációs űrlapot, amelyben megadja a nevét és vezetéknevét, a megvásárolt terméket/termékeket, valamint a reklamáció indoklását.

A vásárló a reklamációt a info@fisiocrem.com e-mail címen vagy postai úton is bejelentheti a CASA PRONAT SL., C/ Gregal, 1 P.I. Can Pruna, 17421 – Riudarenes (Girona) – Spanyolország címre.

 

Az online vitarendezéssel kapcsolatos információk

Az ODR-rendelet 14. cikkének (1) bekezdésében foglaltak szerint: Az Európai Bizottság online platformot biztosít a konfliktuskezeléshez (OS), amely a következő weboldalon érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ebben az esetben a CASA PRONAT SL nem köteles részt venni a konfliktusmegoldás ezen módszerében.

 

A felhasználási feltételek módosítása

A CASA PRONAT S.L. fenntartja a jogot, hogy bármikor és előzetes értesítés nélkül módosítsa a weboldal jelen használati feltételeit, de a módosítás nem lesz visszamenőleges hatályú, csupán a jogi feltételek módosítása után történt webhasználatokra lesz hatással.

Ezen túlmenően a CASA PRONAT SL fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és előzetes értesítés nélkül módosítsa a weboldal felhasználóinak megfelelő használatának szabályozásához szükséges záradékokat.

 

Kapcsolat

Kérdése van, vagy szeretne kapcsolatba lépni velünk?

Küldhet e-mailt a következő címre: info@fisiocrem.com vagy hívjon minket a +34 972749342-es telefonszámon.

 

 

ADATVÉDELMI POLITIKA

A CASA PRONAT SL, CIF B-63181085 adatvédelmi politikája tájékoztatja a weboldal felhasználóit arról, hogy hogyan kezelik a weboldalon gyűjtött személyes adatokat. A navigáció folytatása előtt feltétlenül olvassa el és fogadja el.

A CASA PRONAT SL egyik legkiemelkedőbb értéke az átláthatóság, ezért már a kezdetektől fogva szeretnénk, ha tudná, hogy az Ön személyes adatainak kezelése olyan téma, amely foglalkoztat minket, és amelyre minden szükséges erőforrást fordítunk. Ez az adatvédelmi szabályzat részletezi, hogy milyen adatokat gyűjtünk a weboldal felhasználóitól és az ügyfelektől, valamint azt, hogy hogyan használjuk fel azokat. Ezen a weboldalon tiszteletben tartjuk és vigyázunk a felhasználók által megadott személyes adatokra, mindig garantálva a felhasználó jogait.

Arról is szeretnénk tájékoztatni, hogy soha nem kérünk olyan személyes adatokat, amelyekre nincs szükségünk. Soha nem fogjuk megosztani az Ön személyes adatait, kivéve, ha ez a törvénynek való megfelelés érdekében történik, vagy abban az esetben, ha erre kifejezett felhatalmazással rendelkezünk. Az Ön adatait nem használjuk fel más célra, mint amire az adatvédelmi szabályzatban hivatkozunk.

Az esetleges jogszabályi változások vagy önszabályozás miatt az adatvédelmi szabályzat változhat, ezért kérjük a felhasználókat, hogy rendszeresen látogassák meg ezt az oldalt.

Ez az oldal megfelel a személyes adatok és a digitális jogok védelméről szóló, december 5-i 3/2018. sz. organikus törvény követelményeinek. Megfelel továbbá az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletének (2016. április 27.) a természetes személyek védelméről, valamint az információs társadalom és az elektronikus kereskedelem szolgáltatásairól szóló, július 11-i 34/2002 törvénynek (LSSICE vagy LSSI).

 

Az Ön személyes adatainak kezeléséért felelős:

Cégnév: CASA PRONAT, SL
Bejegyzett székhely: C/ Gregal, 1 P.I. Can Pruna, 17421 – Riudarenes (Girona).
Telefonszám: +34 972.749.342
NIF / CIF: B-63181085

Az Ön által elküldött személyes adatokat a “Fisiocrem Felhasználók” adatfeldolgozása kapja. Az adatok kezelése a hatályos jogszabályokban meghatározott összes technikai és szervezeti biztonsági intézkedés végrehajtása érdekében.

 

Az Ön személyes adataira alkalmazott elvek:

  • A CASA PRONAT-nál mindig kérjük az Ön hozzájárulását személyes adatainak feldolgozásához.
  • Az adatok minimalizálásának elve: csak azokat az adatokat kérjük, amelyek a szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükségesek.
  • A megőrzési idő korlátozásának elve: az adatokat nem tároljuk tovább, mint amennyi a kezelés céljaihoz szükséges, a céltól függően tájékoztatjuk Önt a megfelelő megőrzési időszakról. Előfizetések esetén a listákat rendszeresen felülvizsgáljuk, és a jelentős ideig inaktív rekordokat töröljük.
  • Az integritás és a bizalmas kezelés elve: minden adatot úgy kezelünk, hogy annak biztonsága és bizalmas kezelése garantált legyen. A CASA PRONAT minden óvintézkedést megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést vagy azok harmadik fél általi helytelen felhasználását.

 

Hogyan jutottunk hozzá az Ön adataihoz?

Az általunk kezelt személyes adatokat a CASA PRONAT-on keresztül tároljuk:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Regisztrációs űrlap a bloghoz fűzött megjegyzésekhez
  • Vásárlási űrlap

 

Milyen jogai vannak, amikor megosztja velünk az adatait?

Az érdekelt személyeknek joguk van a következőkhöz:

  • Hozzáférést kérni a személyes adataihoz
  • Kérheti személyes adatainak helyesbítését vagy törlését.
  • Kérheti a kezelés korlátozását
  • Tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen
  • Kérheti az adatok hordozhatóságát

A felhasználók bármikor hozzáférhetnek személyes adataikhoz, kérhetik a pontatlan adatok helyesbítését vagy törlését. Az érdeklődők kérhetik adataik feldolgozásának korlátozását, és adataikat csak követeléseik gyakorlása vagy védelme céljából tárolják. Az érdekeltek tiltakozhatnak adataik feldolgozása ellen. A CASA PRONAT SL leállítja az adatok feldolgozását, kivéve a jogos okokból, illetve az esetleges követelések gyakorlása vagy védelme érdekében. Ezen túlmenően, mint felhasználó, Önnek is joga van ahhoz, hogy megkapja az Ön által megadott személyes adatokat.

És végül, az adatok hordozhatóságához való jogának gyakorlásával joga van ahhoz, hogy a személyes adatokat a felelősről a felelősre közvetlenül továbbítsák, ha ez technikailag lehetséges.

Az érdekelt feleknek joguk van továbbá a hatékony bírósági védelemhez és a felügyeleti hatósághoz, ebben az esetben a Spanyol Adatvédelmi Ügynökséghez benyújtott panaszhoz, ha úgy vélik, hogy az őket érintő személyes adatok feldolgozása sérti a rendeletet.

 

Milyen célból kezeljük az Ön személyes adatait a CASA PRONAT-ban?

Amikor egy felhasználó csatlakozik ehhez a weboldalhoz, hogy hozzászóljon egy blogbejegyzéshez, üzenetet küldjön vagy vásároljon, személyes adatokat oszt meg a CASA PRONAT SL. Ezek az információk olyan személyes adatokat tartalmazhatnak, mint az IP-cím, név, e-mail cím, szállítási cím és egyéb adatok. Ezen adatok megosztásával a felhasználó hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a CASA PRONAT kizárólag a Jogi nyilatkozatban és a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint gyűjtse, használja, kezelje és tárolja.

Ezen a weboldalon a személyes adatok gyűjtésére különböző rendszerek szolgálnak, amelyeket az alábbiakban részletezünk:

Kapcsolatfelvételi űrlap: a név és az e-mail cím megadása szükséges a felhasználók kéréseinek megválaszolásához. Ezeket az adatokat arra használhatjuk, hogy válaszoljunk az Ön kérésére, és válaszoljunk a KLAU-val kapcsolatos kérdéseire, panaszaira vagy észrevételeire, de a weboldalon található információkkal, az Ön személyes adatainak feldolgozásával stb. kapcsolatos kételyeire is. A megadott adatok a 10DENCEHISPAGARD, S.L. (a CASA PRONAT, S.L. szolgáltatója) szerverein kerülnek elhelyezésre az EU-n belül.

Regisztrációs űrlap a blogkommentárokhoz: ahhoz, hogy a blogbejegyzésekhez hozzászólásokat hagyhasson, a felhasználónak regisztrálnia kell egy űrlap segítségével. Ez az űrlap a következő személyes adatokat kéri: név, e-mail cím és felhasználónév. A regisztrációt követően a felhasználó minden kívánt hozzászólást megtehet, és választ adhat a korábbiakra. Ebben az esetben a megadott adatok a 10DENCEHISPAGARD, S.L. (a CASA PRONAT, S.L. szolgáltatója) szerverein kerülnek tárolásra az EU-n belül.

Vásárlási űrlap: az online vásárláshoz a vásárlótól a PayPal-on vagy bankkártyán keresztül történő fizetés mellett a nevét és a szállítási címet is kérik. Ez az űrlap a következő személyes adatokat kéri: név, e-mail cím és felhasználónév, szállítási cím, telefonszám és fizetés. Miután a vásárlás megtörtént, a felhasználó láthatja a megrendelést az ügyfélfiókjában. A megadott adatok a 10DENCEHISPAGARD, S.L. (a CASA PRONAT, S.L. szolgáltatója) szerverein fognak tárolódni az EU-n belül.

 

Ezen túlmenően az Ön személyes adatait a következőkre használjuk fel:

A felhasználási feltételek és a törvények betartásának garantálása.

A webes szolgáltatások támogatása és javítása.

A sütik használatával nyert nem azonosító adatok gyűjtése (további részletek a sütikre vonatkozó szabályzatban).

A közösségi hálózatok kezelése. A CASA PRONAT SL profilokkal rendelkezik a közösségi hálózatokban. A CASA PRONAT SL feldolgozza a közösségi hálózatokban a követők adatait, hogy megfelelően kezelje jelenlétüket a közösségi hálózatban, tájékoztatva tevékenységükről és termékeikről. Mint ahogyan bármely más célból is, amelyet a közösségi hálózatok szabályozása megenged. Semmilyen esetben nem használjuk a követők profiljait a közösségi hálózatokban reklámok egyedi küldésére.

A márkával kapcsolatos információk küldésére.

A CASA PRONAT SL a 2016/679 európai általános adatvédelmi rendelet (RGPD) rendelkezéseivel összhangban felelős a webes felhasználók és a vásárlók adatainak feldolgozásáért.

A CASA PRONAT SL nem adja el, nem adja bérbe és nem adja át a felhasználó azonosítására alkalmas személyes adatokat, és a jövőben sem adja át harmadik félnek előzetes hozzájárulás nélkül. Bizonyos esetekben azonban más szakemberekkel való együttműködésre is sor kerülhet, ezekben az esetekben a felhasználóktól beleegyezést kérnek, amelyben tájékoztatják az együttműködő személy kilétéről és az együttműködés céljáról. Ez mindig a legszigorúbb biztonsági előírások betartásával történik.

 

Újraértékesítés

A remarketing lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük azokat az embereket, akik már korábban meglátogatták a klaubeauty.eu-t, egy konkrét üzenetet társítva a kiválasztott célközönséghez, hogy a felhasználókat újra meglátogassák weboldalunkat.

Az információkat a Facebook, a Google Ads, az Instagram és az Amazon cookie-jain keresztül gyűjtjük. Az egyes szolgáltatások alábbi adatvédelmi szabályzataiban megtekintheti, hogy ezek a cookie-k milyen adatokat gyűjtenek:

Facebook https://www.facebook.com/policies/cookies/

Google Ads https://policies.google.com/technologies/types?

Instagram https://help.instagram.com/1896641480634370

Amazon https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201890250

Ha nem szeretné, hogy adatait ezek a cookie-k gyűjtsék, a Google cookie-k használatát a Google Hirdetések beállításain keresztül letilthatja. A hálózati hirdetési kezdeményezés letiltó oldalán keresztül is letilthatja a harmadik féltől származó cookie-k használatát.

Az ilyen típusú szolgáltatások lehetővé teszik, hogy közvetlenül a weboldal oldalain keresztül lépjen kapcsolatba a közösségi hálózatokkal vagy más külső platformokkal. Az ezen a weboldalon keresztül kapott interakciók és információk mindig a felhasználó adatvédelmi beállításainak hatálya alá tartoznak az egyes közösségi hálózatokon. Abban az esetben, ha olyan szolgáltatás van telepítve, amely lehetővé teszi a közösségi hálózatokkal való interakciót, lehetséges, hogy még akkor is, ha a felhasználók nem használják a szolgáltatást, az adatokat gyűjt a webes forgalomból azon oldalakkal kapcsolatban, amelyekre telepítve van.

Facebook-hirdetések

A Facebook hirdetéseket (Facebook hirdetési platform) kampányok és hirdetések létrehozásához használjuk. A Facebook-hirdetéseken keresztül szerzett adatokra a jelen adatvédelmi szabályzat vonatkozik attól a pillanattól kezdve, hogy a felhasználó elhagyja az adatait ezen a weboldalon, hogy csatlakozzon a feliratkozási hírlevélhez. A Facebookról származó adatokat semmilyen esetben sem használjuk fel más célra.

Instagram hirdetések

Az Instagram hirdetéseket (Instagram hirdetési platform) kampányok és hirdetések létrehozásához használjuk. Az Instagram-hirdetéseken keresztül szerzett adatokra a jelen adatvédelmi szabályzat vonatkozik attól a pillanattól kezdve, hogy a felhasználó meghagyja az adatait ezen a weboldalon a feliratkozási hírlevélhez való csatlakozáshoz. Az Instagramról származó adatokat semmilyen körülmények között nem használjuk fel más célra.

 

Az Ön adatainak feldolgozásának jogszerűsége

Az Ön adatainak feldolgozásának jogalapja a hozzájárulás. Mivel a weboldalon történő kapcsolatfelvétel, illetve hozzászólás vagy vásárlás feltétele a jelen adatvédelmi szabályzat és a felhasználási feltételek elfogadása.

Csak azonosító adatokat kezelünk, és soha nem különlegesen védett adatokat.

 

Az adatok megőrzésének ideje

A megadott személyes adatokat a kereskedelmi kapcsolat fennállásáig, amíg az érdekelt fél nem kéri azok törlését, illetve a megállapított jogi határidő alatt tároljuk.

 

Harmadik felek által kezelt elemek

Az elektronikus kereskedelem kezelésének néhány kulcsfontosságú eszközét harmadik féllel szerződtetik. Emiatt a CASA PRONAT SL a következő szolgáltatókkal osztja meg az adatokat a megfelelő adatvédelmi feltételek mellett:

Google Analytics: ez egy webanalitikai szolgáltatás, amelyet a Google, Inc. biztosít, egy delaware-i vállalat, amelynek székhelye 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Egyesült Államok (“Google”). A Google Analytics cookie-kat használ, hogy segítsen elemezni a weboldal felhasználóinak használatát. A cookie-k által generált, a weboldalunk használatára vonatkozó információkat (beleértve az Ön IP-címét is) a Google közvetlenül az Egyesült Államokban található szervereken továbbítja és iktatja.

Tárhely: 10DENCEHISPAGARD, S.L., spanyolországi címmel. További információk a https://www.cdmon.com/en/ (10DENCEHISPAGARD, S.L.) címen. A 10DENCEHISPAGARD, S.L. az adatokat a CASA PRONAT, S.L. számára nyújtott tárhelyszolgáltatás teljesítése érdekében kezeli.

Tanácsadás/menedzsment: Currius & Associats, C/ Morgades 41 entresuelo 08500 Vic. További információ: http://www.curriusassociats.com/. A Currius & Associats az adatokat a CASA PRONAT, S.L. számára nyújtott tanácsadási/menedzsment szolgáltatások teljesítése érdekében kezeli.

Web platform: További információ: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Az Automattic Inc. az adatokat a CASA PRONAT, S.L. számára nyújtott webplatform-szolgáltatások teljesítése érdekében dolgozza fel.

E-mail küldő platform: A párizsi cégjegyzékben 498 019 298 szám alatt bejegyzett egyszerűsített részvénytársaság (société par actions simplifiée), amelynek székhelye: 55 rue d’Amsterdam, 75008, Paris (Franciaország), célja, hogy a CASA PRONAT, SL számára a weboldalán keresztül megoldásokat kínáljon tranzakciós és marketing célú e-mailek és SMS-ek küldésére.

 

Navigáció

A CASA PRONAT, SL weboldalának böngészésével nem azonosítható adatok gyűjthetők, amelyek magukban foglalhatják az IP-címeket, a hozzávetőleges földrajzi elhelyezkedést, a szolgáltatások és a weboldal használatának nyilvántartását, valamint egyéb olyan adatokat, amelyek nem használhatók a felhasználó azonosítására. Harmadik fél szolgáltatásain keresztül az Ön böngészési szokásaihoz kapcsolódó, nem azonosítható adatok is lehetnek. Ez a weboldal a Google Analytics, a Facebook és az Instagram (harmadik fél elemző szolgáltatásai) segítségével elemzi a trendeket, kezeli az oldalt, elemzi a felhasználók weboldalon szerzett tapasztalatait, és demográfiai információkat gyűjt.

 

Adatbiztonság

A Fisiocrem.com vállalja, hogy a felhasználók személyes adatait bizalmasan kezeli és feldolgozza, tiszteletben tartja azok titkosságát és azokat a célnak megfelelően használja fel. Valamint, hogy eleget tesz a megőrzésükre vonatkozó kötelezettségüknek, és minden szükséges intézkedést megtesz a megváltoztatás, elvesztés, kezelés vagy jogosulatlan hozzáférés elkerülése érdekében, a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően.

Ez a weboldal SSL-tanúsítványt tartalmaz, egy olyan biztonsági protokollt, amely az Ön adatainak utazását integráltan és biztonságosan titkosítja. A CASA PRONAT SL azonban nem tudja garantálni az internetes hálózat abszolút bevehetetlen voltát, és így az adatok harmadik fél általi csalárd hozzáférésen keresztül történő megsértését.

Ezenkívül a CASA PRONAT SL biztosítja, hogy a személyes adatok feldolgozására jogosult személyek szigorúan betartsák a titoktartási szabályokat (akár szerződéses, akár jogi kötelezettség).

 

Az adatok pontossága

A Fisiocrem.com oldalon elküldött adatok pontosságáért és helyességéért kizárólag a felhasználó felel, a CASA PRONAT SL-t minden felelősség alól mentesítve.

A felhasználók minden esetben garantálják és válaszolnak a megadott személyes adatok pontosságára, érvényességére és hitelességére, és vállalják, hogy azokat megfelelően naprakészen tartják. A felhasználó vállalja, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapon, a blog megjegyzéseiben vagy a vásárlás során a teljes és helyes adatokat adja meg.

 

Elfogadás és hozzájárulás

A felhasználó kijelenti, hogy tájékoztatást kapott a személyes adatok védelmére vonatkozó feltételekről, elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a CASA PRONAT SL a jelen adatvédelmi szabályzatban megjelölt módon és célokra kezelje azokat.

 

Visszavonhatóság

A megadott hozzájárulás bármikor visszavonható a CASA PRONAT SL-lel való kommunikációval, az ARCO jogainak gyakorlására vonatkozó jelen szabályzatban meghatározott feltételek szerint. A visszavonás semmilyen esetben sem lesz visszamenőleges hatályú.

 

Az adatvédelmi politika változásai

A CASA PRONAT S.L. fenntartja a jogot, hogy módosítsa ezt a politikát, hogy azt az új jogszabályokhoz vagy joggyakorlathoz, illetve az iparági gyakorlathoz igazítsa. Ezekben az esetekben a CASA PRONAT S.L. a bevezetett változásokat a bevezetés előtt ezen a weboldalon közzéteszi.

 

Kereskedelmi e-mailek

Az LSSICE szerint a Fisiocrem.com nem küld SPAM-et, így nem küld olyan kereskedelmi e-maileket, amelyeket a felhasználó nem kért vagy engedélyezett előzetesen. Következésképpen a weboldalon elérhető minden egyes űrlapon a felhasználónak lehetősége van arra, hogy kifejezett beleegyezését adja a hírlevél fogadásához, függetlenül a kereskedelmi információ azonnali kérésétől.

Az információs társadalom szolgáltatásairól és az elektronikus kereskedelemről szóló 34/2002-es törvény rendelkezéseivel összhangban a Fisiocrem.com vállalja, hogy nem küld kereskedelmi jellegű közleményeket anélkül, hogy azokat megfelelően azonosítaná.